Menü

2017-10-28

Mentés nélkül


Rég nem jelentkeztem. Egyrészt volt egy csomó dolgom a valódi életben, másrészt pedig történt egy kis - mások szerint lehet, hogy nagy - malőr.
Az történt, hogy elfeledkeztem valamiről. Konkrétan a hosting díjat befizetni. Sok minden mással voltam elfoglalva és a honlapomra sem nézegettem fel hosszú ideje, így fel sem tűnt ebben a nagy Facebookos világban, hogy bazz nem megy a honlapom. Aztán gondoltam firkantok valamit, de nem jött be az oldalam. Közben a hosting oldalra is felmentem ( nem nevezem meg melyik, mert tök mindegy ) kifizettem az elmaradásomat, de sajnos a tartalmat már törölték. Hiába volt ott a szerveren mentésem, az is törlésre került. No semmi gond, mert egy mentés nem mentés. Idehaza is volt mentésem. Körbenéztem. Hú ez az, ezen az adathordozó HDD-n van! Tök jó, semmi para, pikk-pakk helyre állítom. HDD beizzít. Mondom beizzít! Hát még sem. Csak nyekereg, kerreg, kattog. Teszt, HDD vizsgáló szoftverek, minden, amivel házilag próbálkozni lehet... Nos, HDD kipurcant, s vele együtt a mentésem is. Röviden, keszekuszán ez a történet. Nem baj. Ennyi volt, lezártam egy korszakot. :)

A domainem még meg van, majd utána olvasok, hogy lehet erre a blogra ráküldeni, aztán akkor lesz kesigomu.hu, ha meg nem, akkor nem lesz.

Nem ígérek semmit arra vonatkozólag, hogy mikor, mennyit és miről fogok írni, mert semmi sem biztos. Magamat tuti nem fogom stresszelni azzal, hogy bammeg írnod kellene valamit. :) 

Szóval, majd firkantok ide valamit, ha épp úgy lesz hangulatom hozzá. 

Amit sikerült visszanyernem anyagokat a net bugyraiból, azok itt vannak, a többi elveszett. Gyászoljuk közösen, vagy akár kacagjunk rajta egy jót. :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése