Menü

2012-12-20

FUDCON (NA) LAWRENCE 2013. MUNKÁLATOK

Szokásomhoz híven nagy volt a csend az elmúlt időszakban, de azért nem tétlenkedtem. Még Párizsban keresett meg Robert azzal a felkéréssel, hogy a 2013-ban A Fedora Észak-amerikai szekciójának Kansas állam Lawrence városában megrendezendő konferenciájára készítsek póló és banner terveket. Elmondta azt is, hogy mik a kötöttségek. A városkának a jellegzetességei, nevezetességei eléggé korlátozottak voltak, de mégis az volt a kérés, hogy ezekből legyen valami megjelenítve.

Mivel sok lehetőspég nem volt, úgy döntöttem, hogy a város második világháborús emlékművét fogom felhasználni a bannerhez és a pólótervhez egyaránt.
Memorial Campanile and Carillon, University of Kansas, fotó: Fox Lei

Szóval ezt választottam és az alábbi dolgok születtek ebből, természetesen az előírt színek és egyéb megkötések betartásával:

Banner

Természetesen a pólóra kissé másként kellett a harangtornyot megalkotnom, az így sikeredett:


Egy belenagyított kép a grafikáról:


A jelek szerint egészen jól eltaláltam az igényeket, mivel a tervek közül az általam készítetteket választották a szervezők. Természetesen nem csak ez a projektem fut, mert párhuzamosan más grafikai munka is fut, de az nagyobb lélegzetvételű, a Fedora Security Spinhez készülnek grafikák. Remélem azok is elfogadásra kerülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése